Nyheter

Det här känns stort!

Det är verkligen på tiden, att vi presenterar oss för dig.

Alltså, vi känner ju varandra redan och lokalt i Göteborg och Stockholm så kommer vi vara samma person och team som svarar när du ringer. Men, vi blir nu Eventyr Nine Yards, en sammanslagning av två erkända eventbyråer i Sverige. Vi blir en partner som för dig innebär större möjligheter. Och vi önskar verkligen att du fortsätter att utmana oss och vill följa med oss på resan framåt.

För vi har ett större mål, att också vara och verka som Nordens nummer 1. Därför krokar vi arm med vår finska kompis Tapaus. Visst, vi har varit verksamma på den nordiska marknaden tidigare, men genom sammanslagningen har vi nu ett lokalt team både i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Tampere. Häftigt va?

Så, från och med nu, på självaste alla <3 dag, blir vi tillsammans LIWLIG.

Det är så här du kommer bli van att se oss, med nytt gruppnamn och i wwwibrerande röda färger. Vi var tre av Nordens främsta byråer. Och idag driver vi våra verksamheter tillsammans, som Eventyr Nine Yards och Tapaus i en gemensam grupp. Det känns stort.

Vi tänker inte hymla om det, utan stoltsera med att LIWLIG har experterna som lyfter hela nordiska event- och upplevelsebranschen. Och för dig innebär detta att tillsammans med oss kommer du förbättra och stärka din leveranssäkerhet, dina marknadsandelar och nordiska lokalkännedom.

Även om vi nu har ett nytt namn på offerten och ändrat till rödare kläder så ligger fortfarande vårt fokus på att lösa dina utmaningar på bästa möjliga sätt.

 

Together we turn moments into momentum.