Nyheter

Eventyr fortsätter växa – här är senaste rekryteringen

Event- och kommunikationsbyrån Eventyr kunde strax innan årsskiftet berätta att de anställt kommunikationsstrategen Martin Lee som Content Strategist. Nu inleds året med ytterligare en stark rekrytering inom området för att möta marknadens ökade efterfrågan. Ny Content Producer på Eventyr blir Annette Mörk.

– De flesta är idag bekväma med den digitala kommunikationen via olika typer av sändningar och digitala möten. Vi på Eventyr satsar på att hjälpa våra kunder att nyttja tillfället just nu att bygga nytt framåt, att bli de starkast lysande varumärkena inom sina branscher. Därför är det både roligt och viktigt att äntligen ha Annette ombord på resan framåt, säger Mårten Diktonius, Content Director och Kommunikationsstrateg på Eventyr.

Annette Mörk kommer att arbeta som Content Producer och kommer närmast från konkurrenten Minnesota. Innan dess har Annette varit på SVT, Strix och Baluba i roller som producent och kreatör.

-Annettes kompetenser inom TV, men framför allt formatutveckling till olika plattformar, kommer verkligen addera värde nu när vi ser att vi går mer och mer åt cross-engagemang. Hela branschen är i glidning på ett fantastiskt sätt just nu, där vi som byrå i vår position ser enorma fördelar och möjligheter, säger Niclas Rahm, CCO på Eventyr.

Eventyr är en av de byråer som klarat pandemin allra bäst. De var väldigt snabba att anpassa sig och ställa om, men även utmana och utveckla hela branschen genom nya format. Ett arbete som egentligen påbörjades redan för flera år sedan.

– Det känns oerhört spännande att få vara med och utveckla de digitala sändningarna inom eventbranschen. Jag tror att min erfarenhet och att jag ser saker från ett nytt perspektiv kan bidra. Eventyr är en byrå som verkligen bryr sig om sina kollegor och kunder, och som levererar högklassiga produktioner. Dessutom satsar de stort framåt, vilket känns extra kul! säger Annette Mörk.