Nyheter

EVENTYR NINE YARDS dubbelt nominerade i Årets Byrå 2023

För 13e gången är EVENTYR NINE YARDS nominerade i Årets Byrå i den stora kategorin för ”Event & Brand Experience”. Men i år tillfaller även en nominering i prestigekategorin ”Agency Image”. Det innebär att EVENTYR NINE YARDS har ett av landets starkaste varumärke inom event- och kommunikationsbranschen. 

 

Regi arrangerar varje år tävlingen ”Årets byrå” där vinnarna koras utifrån kundernas samlade omdömen. Förutom byrån/byråerna som de jobbar med, får respondenterna även svara på vilken byrå de har mest positivt intryck av. Resultatet visar vilka byråer som har det starkaste varumärket på den svenska marknaden. I år tar sig Eventyr Nine Yards, som enda Event & Brand Experiencen byrå, för första gången in på listan Agency Image.

 

– Att bygga ett varumärke handlar om så många saker. Dels synlighet så klart, det är själva förutsättningen. Det gäller också att vara distinkt och tydlig i sin kommunikation. I slutänden handlar det även om att få ett bra rykte, så att inflytelserika personer rekommenderar oss vidare. Det går bara om man håller en hög lägstanivå i sin leverans över tid. Det är en kollektiv insats som jag är makalöst stolt över, säger Niclas Rahm, CCO på Eventyr Nine Yards.

 

Vi är extremt tacksamma och stolta över dessa nomineringar och tackar våra kunder, partners, kollegor och vänner för att ni stöttar, utmanar och gör oss bättre!