Nyheter

Vi är nominerade i Svenska Designpriset

Hagers Lookbook med strömställarserier har blivit nominerad i Svenska Designpriset 2022. I trycksaken berättar stjärnarkitekter: Andreas Martin-Löf samt inredningsprofilen Lena Nyholm om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen. 

Svenska Designpriset är hela Sveriges tävling i design. Den är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning, och liknande kreativa områden.
I årets upplaga av tävlingen är vi på EVENTYR NINE YARDS tillsammans med vår kund Hager, som levererar system, lösningar och tjänster inom elinstallation, nominerade för sin Lookbook med strömbrytare och eluttag.

”– Det känns väldigt bra att vi är nominerade för god design. I vår lookbook lyfter vi nämligen fram våra stilrena och eleganta strömställarserier, säger Fredrik Fermén, Content Marketing Manager på Hager.”

I Lookbooken kan man bland annat läsa intervjuer med stjärnarkitekten Andreas Martin-Löf samt inredningsdesignern och TV4-profilen Lena Nyholm. De pratar båda om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen.

Produktionen är ett samarbete mellan EVENTYR NINE YARDS samt Hagers marknadsavdelningar i Sverige och Tyskland.
Under vecka 38 är det möjligt för allmänheten att rösta på bidraget som tävlar i kategorin: ”Redaktionell magasin / katalog”.

Vinnarna röstas nämligen fram genom en viktning baserad på 50 procent av  juryns röster och 50 procent av folkets röster.

Röstningen är öppen, lägg din röst
https://designpriset.se/rostning

RÖSTA SÅHÄR:

1. Gå in på: https://designpriset.se/rostning
2. Klicka på: Redaktionellt / Katalog / Magasin
3. Rösta på HAGER LOOKBOOK (om du gillar det) ”Tryck rösta”
4. Fyll i din e-post och klicka ”Skicka”
5. OBS! Verifiera din röst via e-post

TACK!!! ❤️

 

Teamet:
Fredrik Fermén, Content Marketing Manager, Hager Sverige

EVENTYR NINE YARDS:
Erika Öhlin, Designer
Therese Jonasson, Designer
Moa Nadj, Client Manager
Johanna Östlin, Production Leader