Nyheter

EVENTYR NINE YARDS rekryterar ytterligare fyra stjärnor

2022 slog EVENTYR NINE YARDS omsättningsrekord och resan mot att bli Nordens ledande Eventbyrå fortsätter. Nu stärks Göteborgskontoret upp med ytterligare tre nya kollegor och Stockholmskontoret med en projektledare.
Lina Rundgren kliver in som Project Manager och kommer senast från IKEAS Marknad- och kommunikationsavdelning. Lina har jobbat inom reklam och kommunikation i över 20 år och har bred kunskap inom B2B och B2C.

 

-Jag har tidigare frilansat för EVENTYR NINE YARDS i Göteborg och när jag nu fick möjligheten att komma tillbaka till EVENTYR NINE YARDS var det en självklarhet för mig att ta den. Med fantastiska kunder och oerhört kompetenta och varma kollegor är vi på en superspännande resa som jag verkligen ser fram emot att vara en del av, säger Lina Rundgren.

 

Studion stärks upp av två Content Managers, nämligen Mariana Valderrama och Helena Österling af Wåhlberg.

 

Mariana kommer senast från Hotel Bellora och har jobbat som Content Manager för ESS group.

 

– Att få skapa kommunikation i en upplevelsekontext och mixa det med världsklasservice till kund är det som lockade mig till Eventyr Nine Yards, säger Mariana.

 

Helena Österling af Wåhlberg är utbildad journalist med ett förflutet inom Public Service men kommer senast från Chalmers tekniska högskola som kommunikationsstrateg.

 

– Jag sökte mig till Eventyr Nine Yards för att jag ville skapa upplevelser, jobba i tajtare team med gemensamma mål och hade hört mycket gott om dem som arbetsgivare. Verkligheten visade sig vara långt över mina förväntningar, säger Helena Österling af Wåhlberg.

 

-Vi är otroligt glada över att ha fått den här kompetensförstärkningen. Alla har på kort tid visat att de är en självklar del av byrån och att de delar vår höga ambition att både förbättra och förändra branschen, säger Max Markusson, byråchef Göteborg.

 

Stockholmskontoret stärks upp av Sofi Lorentzon som i över 20 år har jobbat med eventproduktion. Sofi kommer senast från PS Occasion där hon fokuserat på företags- och B2E event.

 

– Jag älskar att bygga relationer och hitta ”det där” som kunden inte ens visste att de behövde. För mig är relationen med kund och vårt team otroligt viktigt och att jag ser fram emot att bidra till att teamet ska nå sin fulla potential, säger Sofi.