Nyheter

Eventyr växlar upp med ännu en rekrytering

Eventyr fortsätter att växa och rekryterar nu Hanna Winkler från konkurrenten Le Pacte som går in på byrån som kundansvarig projektledare. Hanna startade karriären med livekonserter, löparlopp och stora galor där hon arbetade både med produktion och projektledning. De senaste 8 åren har det varit fullt fokus på B2B och B2E där hon jobbat över de nordiska gränserna med ett antal kundkonton.

– Vem vill inte arbeta på bästa byrån i Sverige? Snacket går hos både leverantörer, kunder och kollegor i branschen om Eventyrs framgång. Det som slog mig direkt var vilka fantastiska människor som arbetar på byrån. Den positiva energin som finns i företaget och drivet går verkligen att ta på. Jag kände direkt att i det här laget vill jag spela, säger Hanna Winkler.
Hanna, som precis kommit tillbaka från föräldraledighet håller på att sätta sig in i några av byråns viktigaste kunder, enligt Anna Öberg, COO på Eventyr.

–Jag och Hanna har jobbat ihop tidigare och jag vet att hon kommer bidra jättemycket både med sin erfarenhet av att leda stora komplexa projekt och med sin härliga personlighet.

Eventyr är en av få byråer som vuxit under pandemin. Hemligheten bakom det har varit att fortsätta jobba med kulturen och att få in människor som delar byråns arbetssätt och värderingar.

– Visst handlar det om kompetens och meriter men personlighet är precis lika avgörande om vi ska fortsätta vara ledande i vår bransch. Kulturen är vår viktigaste tillgång när vi nu tar nästa steg på den Nordiska resan ihop med vår finska systerbyrå TAPAUS. avslutar Anna.

Presskontakt Eventyr: Niclas Rahm