Nyheter

Slutspurt beach 2021

Vi bygger starka relationer genom träning

Nine Yards har vi historiskt sett haft ett stort intresse för hälsa och friskvård. Genom åren har vi deltagit i flera olika lopp som Göteborgsvarvet, Tough Viking, Midnattsloppet och många fler. Med en stark företagskultur har det också växt fram en intern ”träningsklubb” där vi på luncherna tränar tillsammans på olika sätt, allt från egna sammansatta cirkelpass, crossfit och padel. 

Utmana dig och andra

I början på året hade vi en månadsutmaning där vi utmanade varandra att röra på sig mer. Detta skapade en stark teamkänsla och framförallt en beteendeförändring där majoriteten av våra kollegor ändrade sitt träningsmönster, vilket vi är väldigt glada för. En god hälsa och bra rutiner är grunden till att orka prestera både i jobbet och i privatlivet, och framförallt för att hålla oss friska. 

 

Nu till det roliga…
Vi vill utmana dig…

Är du också en person som brinner för hälsa, aktivitet och träning? Gillar du att utmana och att utmanas? Gillar du att träffa nya människor och ser du även träning som en del av ett nätverkande, att träffa nya människor?  

…att utmana oss!

Om du samtycker om ovan, så är vi två till som älskar träning, älskar människor och att skapa nya relationer. Vi vill gärna utmana våra kunder och samarbetspartners, vill ni utmana oss? 

Du väljer aktivitet, vi bjuder på lunch

Vi bokar in ett träningsmöte och utbyter idèer, och avslutar passet med en god lunch tillsammans. Utmana oss i allt från löpning, padel, kajak, crossfit, cirkelträning eller något helt otippat. Eller varför inte ett lopp tillsammans? Du väljer!  

 

Tills vi ses, får du här 5 tips som bidrar till ökad relation, energi samt teamkänsla 

  • 1. Bruce APP – En community i syfte att ha ett medlemskap till flera olika träningsformer. Här hittar du gym, yoga, crossfit, padel, golf, simning, ja allt!
  • 2. Wellstep.se – En app med rörlighetsutmaningar och tävlingar som utmanar kollegor och anställda
  • 3. Stafettvarvet – Ett ypperligt tillfälle att utmana eller skapa relation med oss på Nine Yards eller egen teamkänsla i företaget
  • 4. Lunchträning – Vad gillar era anställda att göra? Undersök internt och ge dem möjlighet att stärka sin hälsa och skapa energi under lunchen. Det gynnar ert företag på lång sikt!
  • 5. Morgonpromenad – Underskattat är denna ljuvliga morgonpromenad. Utmärkt tillfälle för reflektion, motion och vakna upp och ta emot dagen. Lyssna på en pod eller reflektera kring en insikt.

 

Hör av dig till Daniel Eriksson eller Moa Najd så pratar vi mer om goda energier och träning, vi längtar efter nya utmaningar och en god lunch!

Daniel Eriksson
daniel.eriksson@nineyards.se
+46 734-11 64 22

Moa Nadj
moa.nadj@nineyards.se
+46 709-56 61 35