Nyheter

Lena Malm till Eventyr

Eventyr fortsätter att växa och tillsätter nu en Head of Sales för att klara av den ökade efterfrågan från marknaden.

Lena kommer senast från en roll inom Bonnier News där hon var vd på Fastighetsnytt och Business Arena, fastighetsbranschen stora mötesplats i Norden. Innan dess var hon COO på Kistamässan med ansvar för den egna mässverksamheten samt all uthyrning av anläggning till andra aktörer.

– Jag är så stolt att få in Lena i teamet på Eventyr. Hennes affärsmässighet och ledaregenskaper kommer att stärka oss och blir en viktig komponent i vår resa mot den ledande Nordiska aktören. Vi har under de senaste åren växt och utvecklat vårt erbjudande som byrå och behöver göra samma sak med organisationen. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Lena, säger Sofi Franzén VD på Eventyr.

Eventyr är en av de byråer som klarat sig allra bäst under pandemin och har till skillnad från många andra i branschen det senaste året fortsatt anställa. På frågan om varför just Eventyr svarar Lena.

– Jag brinner för event och vill arbeta hos en aktör som ligger i framkant. Under alla år jag befunnit mig i eventbranschen har jag lagt märke till Eventyr som en byrå som sticker ut, är kreativa, har spännande kunder och vinner priser. Kultur och ledarskap är också viktiga delar för mig och där känner jag att Eventyr med Sofi i spetsen väldigt väl motsvarar mina önskemål. Att man gått ihop med Finlands bästa byrå Tapaus och har stora planer kring nordisk expansion de närmaste åren bidrar också till att jag valde att kliva in i rollen som Head of Sales på Eventyr.