Nyheter

Mot en hållbarare värld

Eventyr går med i FN:s hållbarhets initiativ.

Vi är glada över att berätta att vi är nu är deltagare i FN:s Global Compact- initiativ. Vi har högt uppsatta ambitioner och mål när det kommer till hållbarhet och kommer involvera FN:s 10 principer om mänskliga rättigheter, arbete, miljö oh antikorruption i all vår affärsverksamhet.

Vi ser också ett växande intresse samt kravställning från våra kunder att vi jobbar aktivt i dessa frågor och ser framemot att göra den här resan tillsammans med dem. Det är där vi kommer kunna skapa som störst effekt!

”Jag känner mig oerhört stolt över att Eventyr x Tapaus hållbarhetsarbete där vi går från ord till handling och har blivit godkända av FN som deltagare i deras hållbarhetsinitiativ. Det känns extra roligt att göra det här tillsammans med vårt systerbolag Tapaus då vi tillsammans når många fler företag genom både leverantörer och kunder och därmed kan göra ännu större skillnad.
Att gå med i FN Global Compact är en viktig markör för vår utveckling framåt mot nordens ledande eventbyrå”, säger Sofi Franzén, CEO Eventyr.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Läs mer om FN:s initiativ här.