Nyheter

Ny nordisk Head of People & Culture

Mikaela von Sivers Hernebrant kommer senast från Boston Consulting Group och har en gedigen erfarenhet av att arbeta strategiskt med HR-frågor på nordisk nivå.

”Det lockar att få vara med på den spännande resa företaget är inne i. För mig är Eventyr, Nine Yards & Tapaus också fina varumärken som står för kreativitet, innovation, kompetens och professionalism.”

Mikaela von Sivers Hernebrant tar plats i företagsledningen och kommer att ansvara för den nordiska HR strategin för Eventyr Nine Yards samt den finska syterbyrån Tapaus.

”Att få lära känna en ny verksamhet och bransch och att få vara med och driva den förändring som hela den nordiska byrågruppen är inne i känns fantastiskt inspirerande. Medarbetarfrågorna är en tydlig prioritering vilket är helt rätt i en personal- och kunskapsdriven verksamhet.”

HR som funktion utvecklas ständigt och ställs, inte minst i pandemitider, inför helt nya utmaningar. Digitalisering och nya förhållningssätt som självledarskap och förmågan att skapa ett ständigt lärande i organisationen är några av dem.

”I samband med att jag kommer in byter HR namn till People & Culture, vilket på ett tydligt sätt betonar var vi har vårt fokus. People & Culture har en aktiv roll i såväl varumärket som affären, säger Mikaela von Sivers Hernebrant.”

”Det är väldigt roligt att få välkomna Mikaela till oss, säger Sofi Franzén, vd på Eventyr Nine Yards. Mikaela kommer in som en ny kraft i företagsledningen med fokus på just medarbetarfrågorna. Hon har lång erfarenhet från ett framgångsrikt globalt företag och kommer att tillföra såväl erfarenheter som ny kompetens. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och med Mikaela på plats kan vi ta oss ytterligare en nivå i arbetet att skapa en drömarbetsplats. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Mikaela.”

 

Eventyr Nine Yards x Tapaus har 185 medarbetare i Sverige och Finland med kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Tammerfors.