Nyheter

Vår egen kickoff

Att vara byrån alla vill jobba på och med

Vi älskar de tillfällena då vi får möjlighet att samla gänget och för ett tag sedan gjorde vi just det, på vår egen kickoff. Nu, när allt tuffar på, så är det som viktigast att vi håller hårt i våra värderingar och mål. Vår vision står därför högt på listan av prioriteringar, att vara byrån alla vill jobba på och med. För känslan vi har när vi är på jobbet är alltid viktigast. Det är vad som sätter grunden för hur vi tar oss an nya utmaningar.

En nyckel till att kunna göra ett bra jobb för andra är också att vi testar och upptäcker själva. Därför går vi alltid the whole nine yards även i våra egna projekt. Denna gång blev det både rollspel, maskerad och storslagen fest. Det var även ett dygn av glädje, riktigt bra samtal och ett tillfälle att skämma bort varandra med fina hyllningar och lovebombing.

"Du gör mig bättre genom att..."

Vi gör varandra bättre. Och det betyder faktiskt att det alltid finns en kollega som kan något som inte du kan. Därför gav vi tid till något viktigt, att lyfta varandras färdigheter och egenskaper, det som gör oss alla bättre.

För en stund satte vi oss ned och skrev lappar till våra kollegor. En lapp per person. Varje lapp börjar med meningen ”Du gör mig bättre genom att…”. Att få möjligheten att fundera på vad ens kollegor betyder för oss är viktigt. Resultatet blir att varje medarbetare får ett kuvert med hyllningar från alla sina kollegor. En riktig lovebombing skulle man kunna säga.