Digitalt event

Digital Teamträff

Kund

VW Transportbilar

 

Kontakt

Erica Janvik, Project Manager
+46 734-16 73 09
erica.janvik@eventyrnineyards.se

 

Design & scenografi
Film & foto
Koncept & innehåll
Talarcoachning & Manus

Uppdrag
Varje år samlar Volkswagen Transportbilar sina återförsäljare med nära 600 anställda för att delge en lägesrapport samt vägen framåt. En annan viktig del av träffen är att bygga teamkultur regionalt och lokalt samt ge teamen verktyg för att kunna leverera service utöver det vanliga. 

Vårt uppdrag var att ta fram ett digitalt mötesformat som medarbetarna skulle uppleva energirikt och intressant, med rätt förutsättningar för att kunna fortsätta bygga teamkultur.

Fler än någonsin kunde medverka tack vare att mötet var digitalt

Lösning
Vi skapade ett dynamiskt program med en skicklig och relevant programledare i spetsen. Sändningen livestreamades från en huvudstudio och nådde 68st hubbar runt om i landet.

På varje hub samlades tillhörande medarbetare där de tillsammans kunde se sändningen i realtid. En styrka med det är att deltagarna på så sätt hade chansen att reflektera och diskutera med varandra. 

För att skapa extra energi i mötet hade vi programinslag baserat på intervjuer, filmer, presentationer och interaktiva sessions.

Interaktivitet är viktigt för att deltagarna ska känna sig involverade och inkluderade. Därför använde vi oss av ett digitalt dialogverktyg så deltagarna kunde ha direktkontakt med studion. Vi hade även live intervjuer via Skype för att fånga upp viktiga ämnen.

Resultat
Vi nådde de målsättningar vi hade och fler än någonsin kunde medverka tack vare att mötet var digitalt.