Fysiskt event

Togetherness – Made by you

Kund

AniCura

 

Kontakt

Fredrik Göransson, Senior Partner/Founder
+46 734-16 73 03
fredrik.goransson@eventyrnineyards.se

 

Design & scenografi
Koncept & innehåll
Logistik & flöde
Talarcoachning & Manus

Uppdrag
AniCura är ett snabbväxande svenskt bolag inom djurvård som förvärvar veterinärkliniker runt om i Europa. Deras vision är att erbjuda den bästa veterinärvården på marknaden. De är väl medvetna om att vägen dit bygger på att deras medarbetare är kunniga, engagerade, motiverade och stolta över sitt arbete. Vårt uppdrag var att få medarbetarna att känna sig som en del av AniCura-familjen och tydliggöra att det är medarbetarnas engagemang som är nyckeln till bolagets framgångar.

89% av deltagarna svarade att deras bild av företaget hade förbättrats

Lösning
Vi tog fram konceptet Togetherness – Made by you, där vi samlade medarbetarna under ett 3-dagarsevent i Annexet och Globen – ett event, inte bara för medarbetarna, utan också av dem. Innan eventet hade vi nämligen, baserat på AniCuras affärsmodell som bygger på att alla medarbetare ska uppmuntras till eget ansvar, skapat talangjakten AniCura’s Got Talent där medarbetarna fick skicka in egna auditionfilmer. En jury valde sedan ut ett antal talanger som skulle få uppträda på stora scenen i Globen under Togetherness – Made by you. Med hjälp av en röstcoach, koreografer, stylister, körsångare och dansare förvandlades AniCuras veterinärer till superstjärnor som, minst sagt, glänste inför publiken. Succén var total!

AniCura Stories
Vi spelade även in ett antal filmer under namnet AniCura Stories där vi – från Tromsö i Nordnorge till München i södra Tyskland – fångade in röster och framgångsberättelser från 25 kliniker med medarbetare på olika positioner.

270 förfester
För att stärka nätverkandet mellan olika kliniker fick varje klinik i uppdrag att arrangera förfest på sina hotellrum. Det blev totalt 270 förfester med unika teman och outfits. Galet kul!

Resultat
Att Togetherness – Made by you blev lyckat vittnar både deltagarantalet på 2200 personer, medarbetarundersökningen efteråt och alla inlägg i sociala medier om.

  • Den enkät som skickades ut som mäter NPS, medarbetarnas ambassadörskap för företaget, ökade från +14 till +57 (på en skala -100 till + 100).
  • Ökad aktivitet på AniCuras olika interna forum och nätverk, t ex ökade aktiviteten på deras Yammer med 50 % direkt efter eventet.
  • #togetherness2018 fick 1 184 postings på Instagram, som gav 22 085 likes och 172 336 impressions.
  • 89% av deltagarna svarade att deras bild av företaget hade förbättrats, 94% svarade att det är positivt för deras klinik att tillhöra AniCura och 96% svarade att de är stolta över att jobba på sin klinik.