Fysiskt event

Audi Awards

Kund

Audi Sverige

 

Kontakt

Erica Janvik, Project Manager
+46 734-16 73 09
erica.janvik@eventyrnineyards.se

 

Design & scenografi
Film & foto
Koncept & innehåll
Logistik & flöde
Talarcoachning & Manus
Webb- & apputveckling

Uppdrag
Varje år samlar Audi sina återförsäljare och försäljningschefer för att tillsammans hylla insatser från det gångna året samt inspirera, motivera och blicka framåt mot nya mål. Det är även ett tillfälle att mötas och skapa starkare relationer.

Lösning
Audi Awards är ett arrangemang som vi skapat tillsammans med kunden i flera år. 2020 blev det en härlig sammankomst på Berns från lunch till sena natten. Under dagen gjordes ett inspirerande innehåll som startade med en stunds tillbakablick – Audi is Back, för att sedan gå rakt in i framtiden – Audi is More. Innehållet gjordes dynamiskt genom att blanda presentationer, intervjuer, förinspelade inslag och filmer tillsammans med interaktiva lösningar, underhållning och husband. En avslappnad AW hölls på hotell AtSix där större delen av alla gäster också skulle bo under natten och fick därmed tillfälle att checka in samt ladda om för kvällen.

Därefter var det dags för trerätters middag och Award Show på Berns. Kvällen fylldes med prisutdelningar, tal, mycket humor och musik. Värdar för eventet var komiker och konferencier Marika Carlsson samt konferencier Daniel da Silva. För underhållning stod det legendariska husbandet Blacknuss tillsammans med artisten Daniela Rathana. Kvällen avslutades på bästa möjliga sätt med en intim konsert med The Sounds på lilla scen.

Resultat
En lyckad dag och kväll med härlig stämning och stolta vinnare. Ett event som bjöd på överraskningar, snygg scensättning och ordentligt med drag.