Jobba med oss

Projektledare

Vi på Eventyr Nine Yards skapar unika varumärkesupplevelser, som känns och som människor minns. Vi drivs av ett starkt engagemang och har en ständig nyfikenhet för nya trender och tendenser som formar världen idag och imorgon. Vi älskar att testa nya sätt att kommunicera och uppleva. Vi älskar att skapa event som förstärker och förhöjer upplevelsen av våra kunders varumärke. Det är vår stora passion.

Nu söker vi dig som delar vår passion och vill ta hand om våra kunder.

Vi söker nu en erfaren och kreativ projektledare i Stockholm med flera års erfarenhet av B2B och B2E inom event och upplevelseindustrin. Du är van att leda större projektteam med stor framgång och kreativ höjd. I din roll som ledare ska du kunna ställa krav, coacha och motivera alla i teamet att jobba med gemensamt fokus i projektet. Du har erfarenhet av och känner dig trygg i att konsultera kunder kring deras kommunikation. Det är meriterande om du har en relevant utbildning, men vi värdesätter främst flerårig erfarenhet av projektledning inom eventbranschen.

Som person är du nyfiken, driven och du har lätt att passa in i olika sociala sammanhang. Du trivs att jobba i en dynamisk arbetsmiljö och ordning och reda är dina mellannamn. Som projektledare är du trygg i driva flera projekt samtidigt utan att tappa fokus på målbilden. Du kan utan problem hålla i en presentation för kund på både svenska och engelska. Du älskar hjälpa kunden att skapa effekt och du har affärsmannaskapet naturligt i dig. När genomförandedagen kommer njuter du av att se alla detaljerna falla på plats.

Ansvar & Arbetsuppgifter
  • Vara en del av införsäljningen
  • Upprätta projektplaner och säkerställa att teamet följer dessa.
  • Projektleda inom alla våra tjänsteområden
  • Ansvarig för att leda projektteamet och säkerställa att vi skapar Momentum
  • Ansvar för budget och fakturering
  • Projektadministration
  • Vara en del i workshop för kund
  • Ansvar att leda och genomföra event
  • Bidra till merförsäljning inom projektet

Ansök med CV och personligt brev

work@eventyrnineyards.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning, stationerad i Stockholm och tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

Gänget på Eventyr Nine Yards

Eventyr Nine Yards x Tapaus har 185 medarbetare i Sverige och Finland med kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Tammerfors.  

Eventyr Nine Yards är en av Sveriges mest prisbelönta byråer som senast 2021 & 2022 prisades som Årets Byrå, 2021 Årets Kommunikationsbyrå