Vad vi gör

Vi skapar varumärkesupplevelser.

Genom fysiska, hybrida och digitala event, effektiva och långsiktiga kommunikationslösningar samt kreativa och strategiskt förankrade innehållsproduktioner.

Vi utgår alltid från människorna bakom varumärket och sprider upplevelser som berör på riktigt. Med rätt verktyg, kreativa idéer och strategiska lösningar tar vi oss an utmaningar i ett nära samarbete med kunder, leverantörer och partners. Det kan vara digitalt eller fysiskt, nu eller långsiktigt, stort eller smått, huvudsaken är att vi väcker känslor och skapar effekt.

Vårt erbjudande

Event
Vi brinner för event och möten! I drygt 15 år har vi producerat digitala och fysiska event för grupper om 50–7000 personer…
Läs mer
Kampanj
Vi skapar strategiska och relationsbyggande kampanjer, koncept, motivationsprogram…
Läs mer
Innehåll
Vi börjar alltid inifrån, med stort fokus på relevant och insiktsfullt innehåll…
Läs mer
Design
Vi designar, producerar och utvecklar webbsidor, appar, film scenografi, trycksaker…
Läs mer
Expo
Vi hjälper er att skapa EXPO upplevelser med resultat..
Läs mer

Hur vi jobbar

I ett nära samarbete med dig som kund kartlägger vi behov och fångar essensen av uppdraget genom grundlig research och insiktsarbeten. Utifrån insikterna skapar vi koncept, design och innehåll som är relevant för målgruppen. Därefter aktiverar och levandegör vi det i utvalda kanaler för att engagera, motivera och inspirera. Slutligen undersöker och mäter vi effekten som leder till nya insikter för kommande uppdrag.

Vår arbetsprocess i fyra steg:

Find

I find-fasen fokuserar vi på research och insiktsarbete. Målet är att hitta nya möjligheter och förutsättningar för att skapa en upplevelse som berör och engagerar målgruppen. I find-fasen sätter vi tillsammans med er även kortsiktiga och långsiktiga effektmål och KPIer.

Create

I create-fasen tar vi fram idéer och koncept för att göra levandegöra varumärket och för att beröra människor. Vi väljer kanaler och skapar design och innehåll som förstärker upplevelsen.

Activate

I activate-fasen handlar allt om att driva arbetet på ett smart och strukturerat sätt. Vi bryr oss om helhetsupplevelsen och därmed blir alla detaljer viktiga – ingenting är någonsin för litet eller för svårt.

Evaluate

I evaluate-fasen lyssnar, analyserar och utvärderar vi. Vi pratar med målgruppen och övriga intressenter för att undersöka om de effektmål och KPIer som vi tillsammans tagit fram uppnåtts. Detta leder till konkreta fakta kring det värde vi skapat. Det leder också till nya strategiska insikter och beslutsunderlag för kommande uppdrag och långsiktiga mål.

Eubea Årets företagare Årets byrå Gyllene hjulet hsmai Event Awards

Trendpodden Kristallkulan

Vi spanar och diskuterar de hetaste trenderna globalt och lokalt, om hur de påverkar vårt beteende och vår framtid. I studion lyssnar ni till framtidsanalytikerna Bobo Af Ekenstam och Jörgen Ramnelöv som tillsammans med Diana Uppman analyserar hur vi påverkas av trenderna. Vi pratar även med kunder och experter om hur upplevelseindustrin kan komma att utvecklas. Podden är ett samarbete mellan EventyrNineYards, Docere och Buzzter.se

Kristallkulan på Spotify
Antal medarbetare
Antal projekt sedan start
Våra kontor
Våra kontor
Högsta kreditvänlighet
Högsta kreditvänlighet
Antal länder vi jobbat i