Expo

Stick ut med en välplanerad utställningsyta

VI HJÄLPER ER HELA VÄGEN FRÅN IDÉ TILL GENOMFÖRANDE 

-Research och insiktsarbete -Konceptutveckling -Planering kring målgrupper -Monterdesign -Aktivering, innehåll och storytelling -Bygga varumärkesimage -Besökarnas flöde och upplevelse -Produktion och kontakt med leverantörer och arrangör -Mätning och resultat

Vad

Det är svårt, om inte omöjligt, att replikera eller ersätta interaktionen som händer när människor möts ansikte mot ansikte. Och det är därför utställningar och mässor är så viktiga. För att se till att ditt varumärke lämnar ett effektfullt och bestående intryck på din expopublik, planerar och genomför vi expomontrar och områden som imponerar, överraskar och får verkliga resultat. Våra koncept är uppbyggda kring målgruppstänkande, flödet och varumärkesupplevelsen. De är utformade för att skapa meningsfulla möten och förvandla ögonblick till Momentum.

Varför

Oavsett om ditt mål är att stärka din varumärkesimage, stödja dina kundrelationer, lansera en ny produkt eller enbart sälja, har vi lösningarna du behöver för att lyckas. För oss ligger fokus på hela kundresan – både före, under och efter ert deltagande. Det viktiga är att skapa ett mätbart värde genom varje moment. Vi tror på att engagera, aktivera, involvera och förädla!

Hur

Våra tjänster täcker allt från strategi till planering till genomförande och uppföljande arbete efter ert deltagande. Med andra ord tar vi hand om allt – från att komma på den perfekta kreativa idén hela vägen till att förverkliga idén på mässan och mäta och visa dig resultatet av vad vi tillsammans uppnår. Vi erbjuder en komplett uppsättning tjänster för alla som planerar sin närvaro på mässor i Sverige och över hela världen. Hållbarhet är kärnan i alla mässmontrar och utrymmen vi designar – från den inledande planeringen hela vägen till byggande och demontering.

Vill du boka ett möte med oss?

För kontakt med vårt kontor i Göteborg Daniel.eriksson@eventyrnineyards.se

För kontakt med vårt kontor i Stockholm alicja.malek@eventyrnineyards.se

EXPO Trender

Ta del av vår rapport: Ladda ner här!

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS