Vårterbjudande

We breathe new life into people, brands, cultures and companies through events and experiences.

We turn moments into momentum.

Event

undefined

Dina gäster förtjänar det bästa

I drygt 25 år har vi producerat event och möten över hela världen för grupper om 50–7000 personer. Lösningen kan vara en digital streaming, en säljresa, ett större branschforum, en kick off… you name it.

Läs Mer

Innehåll

undefined

Upplevelser som bygger starkare varumärken

Utifrån målsättning, sammanhang och publik, utvecklar vi innehåll som väcker känslor och skapar effekt. Vi börjar alltid inifrån, med stort fokus på insiktsfullt och relevant innehåll. Vi skapar allt från grunden i kommunikationsplaner och körscheman till manus, copy och talarcoachning. Vi hjälper till i såväl stort som smått.

Läs mer

Kampanj

undefined

Effekt och momentum över tid

Att skapa effekt och momentum över tid, kräver ett långsiktigt tänk med flera olika typer av aktiveringar som hänger ihop. Vi kallar det kampanj.

Vi är experter på att aktivera, engagera och inspirera människor. Vi gör det med utgångspunkt i varumärkesupplevelser och våra kunders affärsmål. Oavsett om du ska nå ut internt eller på stan skapar vi strategiska och relationsbyggande aktiveringar och upplevelsekoncept, som når målgruppen nu och långsiktigt.

Läs mer

Expo

undefined

Stick ut med en välplanerad utställningsyta

Vi tror att delade erfarenheter bygger starkare relationer!

Dessa dagar är konkurrensen hårdare än någonsin för att fånga folks uppmärksamhet. Men sanningen är att människor är människor och det kommer aldrig att förändras.

När du verkligen vill få kontakt, bygga upp förtroende, få människor entusiastiska och få dem ombord, är det bästa sättet att göra det ansikte mot ansikte – med verkliga upplevelser och möten

Läs mer

Design

undefined

Design med effekt

Oavsett om det handlar om gestaltning i ett fysiskt eller digitalt rum, gäller det att ha ett varsamt handlag. Vi designar och utvecklar dagligen allt från klassiska trycksaker, webbsidor till rum och scenografi. Filmproduktion, foto, ljuddesign och animeringar utgör också en stor del av produktionen.

Läs mer

Moments to momentum

Vi finns här för dig när du vill aktivera, engagera och koppla samman människor. Våra evenemang driver förändring, gör människor entusiastiska, bygger förtroende och få dem ombord. Låt oss prata mer om hur evenemang och upplevelser kan tillföra värde i kärnan av din varumärkesstrategi.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS