Kampanj

Skapa effekt och momentum över tid

Att skapa effekt och momentum över tid, kräver ett långsiktigt tänk med flera olika typer av aktiveringar som hänger ihop. Vi kallar det kampanj.

Vi är experter på att aktivera, engagera och inspirera människor. Vi gör det med utgångspunkt i varumärkesupplevelser och våra kunders affärsmål. Oavsett om du ska nå ut internt eller på stan skapar vi strategiska och relationsbyggande aktiveringar och upplevelsekoncept, som når målgruppen nu och långsiktigt.

Årshjul

Vi skapar strategier för hur vi kan aktivera människor över tid kopplat till ett övergripande koncept. Det kan t ex handla om hur vi engagera medarbetare under hela året kopplat till ett jubileumsår på olika sätt genom olika insatser, i flera format, under hela året.

Motivationsprogram & sociala communities

Vi skapar aktiveringar för att motivera och engagera internt på t ex webbsidor, appar och intranät. Vi bygger communities som lever över tid och som skapar engagemang och effekt på riktigt.

Kommunikationskampanjer

Vi skapar strategiska och taktiska kampanjer genom att aktivera varumärken och erbjudanden i filmer, kampanjsidor, sociala medier, trycksaker, förpackningar och självklart genom traditionella medier

Sponsoraktiveringar

Vi skapar relationsbyggande aktiveringar, arrangemang och koncept med utgångspunkt i varumärket och dess målgrupper.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS