Vad Cannes Lions 2024 har lärt oss

23/6/2024

EVENTYR NINE YARDS CCO Niclas Rahm bjuder på insikter från årets upplaga av Cannes Lions.

Säsong för prat

6/5/2024

Sommaren är runt knuten och med den kommer årets sommarpratare. Vår Content Producer Patrik Eriksson reflekterar kring styrkan i formatet. Kanske är det ett av de starkaste verktygen för att lära känna dina kollegor lite bättre.

Tankar på väg till praktiken första morgonen

6/5/2024

Vår underbara praktikant Mikaela reflekterar över tiden med oss på Eventyr Nine Yards.

Transparens och äkthet: Vägen framåt för Event och Brand Experience

11/3/2024

Genom att avlägsna det överflödiga och fokusera på äkthet, kan vi hitta en perfekt analogi för den nya eran av varumärkesupplevelser som vi står inför.

Dina problem är viktigare än vad du kanske tror

22/2/2024

Låt oss ge oss ut på en resa av introspektion och fördjupa oss i betydelsen av samarbete när vi navigerar utmaningar på arbetsplatsen. Dessa principer katalyserar innovation och driver organisationer mot förändring.

Förändringens nödvändiga smärta: en resa mot bestående resultat

14/2/2024

Människans vilja att förändra och rädslan för smärta och uppoffring är en ständigt pågående kamp inom oss. Nathalie Bishop, Head of People & Culture, utforskar paradoxen i vår mänskliga natur.

EVENTYR NINE YARDS är ett av Sveriges 10 starkaste varumärken i kommunikationsbranschen

6/2/2024

För femtonde gången har vi äran att bli nominerade i tävlingen Årets Byrå. Dessutom är vi för andra året i rad nominerade i den prestigefyllda kategorin ”Agency Image” tillsammans med nio andra byråer i Sverige.

Lösningarna finns mitt framför oss – varför använder vi de inte?

24/1/2024

Vår hållbarhetschef Josefin Mill är inte nöjd! Framtiden är inte oviss, lösningarna finns mitt framför oss – varför använder vi de inte? Läs hennes viktig krönika här!

Spontanitetens utrymme i en uppbokad värld

20/12/2023

Under julledigheten bjuder EVENTYR NINE YARDS på en serie julkrönikor. Njut av inspiration, reflektion och framtidsspaningar.

Livstempots Paradigmskifte

19/12/2023

Under julledigheten bjuder EVENTYR NINE YARDS på en serie julkrönikor. Njut av inspiration, reflektion och framtidsspaningar.

Julen - När ”familjeföretaget” gör event

19/12/2023

Under julledigheten delar EVENTYR NINE YARDS med sig av en serie julkrönikor. Njut av inspiration, reflektion och framtidsspaningar.

Våga värna kontrasterna

19/12/2023

Under julen bjuder EVENTYR NINE YARDS på en serie julkrönikor. Njut av inspiration, framtidsspaningar och reflektion.

Ett, två, tre, fyra alla tips är inte dyra (eller fyra)

19/12/2023

Under julen bjuder EVENTYR NINE YARDS på en serie julkrönikor. Njut av inspiration, framtidsspaningar och reflektion.

När lyktorna tänds

19/12/2023

Under julen bjuder EVENTYR NINE YARDS på en serie julkrönikor. Njut av inspiration, framtidsspaningar och reflektion.

Snart kommer vår nya CO2 Calculator

19/12/2023

För att runda av klimatarbetet 2023 har vi tagit ett snack med Tapaus Climate Manager Sofia Hagan för att få veta lite mer om LIWLIGs nya klimatberäknare som kommer i början av 2024.

Från yttre förväntan till inre styrka: Nyårets äkta löften

19/12/2023

Under julledigheten bjuder EVENTYR NINE YARDS på en serie julkrönikor. Njut av inspiration, reflektion och framtidsspaningar.

LIWLIG Group på frontlinjen för social hållbarhet

17/11/2023

I en djupgående intervju med EVENTYR NINE YARDS Creative och Communication Chief Officer Niclas Rahm diskuterar vi vikten av social hållbarhet, byråns roll i hållbarhetsfrågan och hur kreativitet kan vara en katalysator för positiv social utveckling.

Guld i prestigefyllda Publishingpriset

13/11/2023

EVENTYR NINE YARDS tog hem guldet i det mycket prestigefyllda Publishingpriset.

Tack vare Meta finns det bara ett alternativ- att vara relevant. På riktigt!

31/10/2023

Snart kan du köpa dig fri från annonser på Instagram och Facebook och på så vis försvinner ditt alternativ som marknadsförare att köpa riktade annonser. EVENTYR NINE YARDS Sally Asp ger sina bästa tips hur man som marknadsförare ska tänka framåt.

EVENTYR NINE YARDS finalist I Publishingpriset

3/10/2023

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för annonser, digitala publikationer, filmer, webbplatser, tidningar mm. EVENTYR NINE YARDS är finalist i kategorin ”Varumärkesfilmer B2B” för sin produktion för Swish ”En gång i tiden”. 

Kundresan som skapar framgångsrik EXPO-närvaro på riktigt

3/10/2023

Vi på Eventyr Nine Yards har lång erfarenhet av kommunikation och konceptarbete i samband med våra kunders satsningar inom EXPO, både nationellt och internationellt. Allt handlar om att skapa kommunikation som fungerar över tid.

7 tips om hur du kan öka din kreativa förmåga

25/9/2023

Daniel Da Silva om hur man ökar sin kreativa förmåga.

EVENTYR NINE YARDS rekryterar event- och sponsringsexperten Joar Båtelson 

28/5/2023

Vi välkomnar Joar Båtelson som ny Client Manager. Joar har lång erfarenhet av sponsring, marknadsföring, sportevenemang, företagsevent, B2B, B2C, paketering och strategi både från rättighetssidan inom idrottsförbund och event.

Vi har hindrat 1642 ton Co2 att nå atmosfären – vi är inte nöjda!

26/4/2023

När vi skapade vår långsiktiga strategi att bli Nordens ledande eventbyrå 2023 så var hållbarhet ett område som vi gav stort utrymme i planen.

EVENTYR NINE YARDS dubbel nominerad i Årets Byrå 2023

12/3/2023

För 13e gången är EVENTYR NINE YARDS nominerade i Årets Byrå i den stora kategorin för ”Event & Brand Experience”. Men i år tillfaller även en nominering i prestigekategorin ”Agency Image”.

Vi är nominerade i Svenska Designpriset

1/2/2023

Hagers Lookbook med strömställarserier har blivit nominerad i Svenska Designpriset 2022. I trycksaken berättar stjärnarkitekter: Andreas Martin-Löf samt inredningsprofilen Lena Nyholm om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen. 

LIWLIG groups hållbarhetsarbete når nya höjder

4/1/2023

LIWLIG köper norsk byrå

16/8/2022

LIWLIG Group knyter ytterligare ett bolag inom Brand Experience till sig som blir koncernens tredje förvärv och stärker upp det nordiska tjänsteutbudet ytterligare.

TAPAUS strengthens its market position in Sweden

8/12/2021

TAPAUS, the largest event marketing agency in the Nordics is expanding its market position in Sweden by acquiring event agency Nine Yards. After the transaction, TAPAUS strengthens its position as the region's top event and communication agency.

Event marketing agency TAPAUS acquires Eventyr and expands into Sweden

21/1/2020

The Nordics’ largest event marketing agency TAPAUS Ltd. strengthens its capabilities – particularly in employee events – by acquiring Stockholm-based event agency Eventyr Ltd.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS