12/3/2023

EVENTYR NINE YARDS dubbel nominerad i Årets Byrå 2023

För 13e gången är EVENTYR NINE YARDS nominerade i Årets Byrå i den stora kategorin för ”Event & Brand Experience”. Men i år tillfaller även en nominering i prestigekategorin ”Agency Image”. Det innebär att EVENTYR NINE YARDS har ett av landets starkaste varumärke inom event- och kommunikationsbranschen.  

Regi arrangerar varje år tävlingen ”Årets byrå” där vinnarna koras utifrån kundernas samlade omdömen. Förutom byrån/byråerna som de jobbar med, får respondenterna även svara på vilken byrå de har mest positivt intryck av. Resultatet visar vilka byråer som har det starkaste varumärket på den svenska marknaden. I år tar sig Eventyr Nine Yards, som enda Event & Brand Experiencen byrå, för första gången in på listan Agency Image.

– Att bygga ett varumärke handlar om så många saker. Dels synlighet så klart, det är själva förutsättningen. Det gäller också att vara distinkt och tydlig i sin kommunikation. I slutänden handlar det även om att få ett bra rykte, så att inflytelserika personer rekommenderar oss vidare. Det går bara om man håller en hög lägstanivå i sin leverans över tid. Det är en kollektiv insats som jag är makalöst stolt över, säger Niclas Rahm, CCO på Eventyr Nine Yards.

Vi är extremt tacksamma och stolta över dessa nomineringar och tackar våra kunder, partners, kollegor och vänner för att ni stöttar, utmanar och gör oss bättre!

LIWLIG Group på frontlinjen för social hållbarhet

17/11/2023

I en djupgående intervju med EVENTYR NINE YARDS Creative och Communication Chief Officer Niclas Rahm diskuterar vi vikten av social hållbarhet, byråns roll i hållbarhetsfrågan och hur kreativitet kan vara en katalysator för positiv social utveckling.

Guld i prestigefyllda Publishingpriset

13/11/2023

EVENTYR NINE YARDS tog hem guldet i det mycket prestigefyllda Publishingpriset.

Tack vare Meta finns det bara ett alternativ- att vara relevant. På riktigt!

31/10/2023

Snart kan du köpa dig fri från annonser på Instagram och Facebook och på så vis försvinner ditt alternativ som marknadsförare att köpa riktade annonser. EVENTYR NINE YARDS Sally Asp ger sina bästa tips hur man som marknadsförare ska tänka framåt.

Kundresan som skapar framgångsrik EXPO-närvaro på riktigt

3/10/2023

Vi på Eventyr Nine Yards har lång erfarenhet av kommunikation och konceptarbete i samband med våra kunders satsningar inom EXPO, både nationellt och internationellt. Allt handlar om att skapa kommunikation som fungerar över tid.

EVENTYR NINE YARDS finalist I Publishingpriset

3/10/2023

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för annonser, digitala publikationer, filmer, webbplatser, tidningar mm. EVENTYR NINE YARDS är finalist i kategorin ”Varumärkesfilmer B2B” för sin produktion för Swish ”En gång i tiden”. 

7 tips om hur du kan öka din kreativa förmåga

25/9/2023

Daniel Da Silva om hur man ökar sin kreativa förmåga.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

Contacts