12/3/2023

EVENTYR NINE YARDS dubbel nominerad i Årets Byrå 2023

För 13e gången är EVENTYR NINE YARDS nominerade i Årets Byrå i den stora kategorin för ”Event & Brand Experience”. Men i år tillfaller även en nominering i prestigekategorin ”Agency Image”. Det innebär att EVENTYR NINE YARDS har ett av landets starkaste varumärke inom event- och kommunikationsbranschen.  

Regi arrangerar varje år tävlingen ”Årets byrå” där vinnarna koras utifrån kundernas samlade omdömen. Förutom byrån/byråerna som de jobbar med, får respondenterna även svara på vilken byrå de har mest positivt intryck av. Resultatet visar vilka byråer som har det starkaste varumärket på den svenska marknaden. I år tar sig Eventyr Nine Yards, som enda Event & Brand Experiencen byrå, för första gången in på listan Agency Image.

– Att bygga ett varumärke handlar om så många saker. Dels synlighet så klart, det är själva förutsättningen. Det gäller också att vara distinkt och tydlig i sin kommunikation. I slutänden handlar det även om att få ett bra rykte, så att inflytelserika personer rekommenderar oss vidare. Det går bara om man håller en hög lägstanivå i sin leverans över tid. Det är en kollektiv insats som jag är makalöst stolt över, säger Niclas Rahm, CCO på Eventyr Nine Yards.

Vi är extremt tacksamma och stolta över dessa nomineringar och tackar våra kunder, partners, kollegor och vänner för att ni stöttar, utmanar och gör oss bättre!

Tankar på väg till praktiken första morgonen

6/5/2024

Vår underbara praktikant Mikaela reflekterar över tiden med oss på Eventyr Nine Yards.

Säsong för prat

6/5/2024

Sommaren är runt knuten och med den kommer årets sommarpratare. Vår Content Producer Patrik Eriksson reflekterar kring styrkan i formatet. Kanske är det ett av de starkaste verktygen för att lära känna dina kollegor lite bättre.

Transparens och äkthet: Vägen framåt för Event och Brand Experience

11/3/2024

Genom att avlägsna det överflödiga och fokusera på äkthet, kan vi hitta en perfekt analogi för den nya eran av varumärkesupplevelser som vi står inför.

Dina problem är viktigare än vad du kanske tror

22/2/2024

Låt oss ge oss ut på en resa av introspektion och fördjupa oss i betydelsen av samarbete när vi navigerar utmaningar på arbetsplatsen. Dessa principer katalyserar innovation och driver organisationer mot förändring.

Förändringens nödvändiga smärta: en resa mot bestående resultat

14/2/2024

Människans vilja att förändra och rädslan för smärta och uppoffring är en ständigt pågående kamp inom oss. Nathalie Bishop, Head of People & Culture, utforskar paradoxen i vår mänskliga natur.

EVENTYR NINE YARDS är ett av Sveriges 10 starkaste varumärken i kommunikationsbranschen

6/2/2024

För femtonde gången har vi äran att bli nominerade i tävlingen Årets Byrå. Dessutom är vi för andra året i rad nominerade i den prestigefyllda kategorin ”Agency Image” tillsammans med nio andra byråer i Sverige.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS