3/10/2023

EVENTYR NINE YARDS finalist I Publishingpriset

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för annonser, digitala publikationer, filmer, webbplatser, tidningar mm. EVENTYR NINE YARDS är finalist i kategorin ”Varumärkesfilmer B2B” för sin produktion för Swish ”En gång i tiden”. 

-Idén grundades i att vi skulle skapa filmer som visar hur otroligt smidigt Swish är tillskillnad från historiska betalmedel. Vi alla var lite chockade över att Swish bara hade funnits i lite mer än 10 år och filmidén byggde på just hur självklart vi tar Swish idag, säger Annette Mörk, content producer på EVENTYR NINE YARDS.

Produktionen gjordes tillsammans med produktionsbolaget Favela och huvudrollen spelades av Emma Peters.

-Vi tog fram fyra roliga scener ur olika tidsepoker som visar hur Swish blivit en självklar del i vardagen. Det var en riktigt rolig filmproduktion att göra och tack vare Swish mod och alla talanger som bidrog så fick filmerna stor spridning, säger Annette.

Samarbetet med Swish startade när EVENTYR NINE YARDS producerade deras 10 års jubileum och kampanjen blev en förläning av samarbetet.

-Inför vårt stora 10-årsfirande hjälpte Eventyr Nine Yards tillsammans med Favela oss att ta fram fyra filmer som med träffsäker humor och igenkänning visar precis hur orimligt krångligt, obekvämt och långsamt livet var innan Swish. Briljant, tyckte både vi och publiken, att döma av alla skratt, säger Charlotta Lindblad, Head of Communications Getswish.

Vinnarna avgörs på PublishingGalan den 8 november i Stockholm och bidragen bedöms av en jury bestående av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier. Filmer bedöms på manus, design, regi och filmfoto.

LIWLIG Group på frontlinjen för social hållbarhet

17/11/2023

I en djupgående intervju med EVENTYR NINE YARDS Creative och Communication Chief Officer Niclas Rahm diskuterar vi vikten av social hållbarhet, byråns roll i hållbarhetsfrågan och hur kreativitet kan vara en katalysator för positiv social utveckling.

Guld i prestigefyllda Publishingpriset

13/11/2023

EVENTYR NINE YARDS tog hem guldet i det mycket prestigefyllda Publishingpriset.

Tack vare Meta finns det bara ett alternativ- att vara relevant. På riktigt!

31/10/2023

Snart kan du köpa dig fri från annonser på Instagram och Facebook och på så vis försvinner ditt alternativ som marknadsförare att köpa riktade annonser. EVENTYR NINE YARDS Sally Asp ger sina bästa tips hur man som marknadsförare ska tänka framåt.

Kundresan som skapar framgångsrik EXPO-närvaro på riktigt

3/10/2023

Vi på Eventyr Nine Yards har lång erfarenhet av kommunikation och konceptarbete i samband med våra kunders satsningar inom EXPO, både nationellt och internationellt. Allt handlar om att skapa kommunikation som fungerar över tid.

EVENTYR NINE YARDS finalist I Publishingpriset

3/10/2023

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för annonser, digitala publikationer, filmer, webbplatser, tidningar mm. EVENTYR NINE YARDS är finalist i kategorin ”Varumärkesfilmer B2B” för sin produktion för Swish ”En gång i tiden”. 

7 tips om hur du kan öka din kreativa förmåga

25/9/2023

Daniel Da Silva om hur man ökar sin kreativa förmåga.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

Contacts