1/2/2023

Vi är nominerade i Svenska Designpriset

Hagers Lookbook med strömställarserier har blivit nominerad i Svenska Designpriset 2022. I trycksaken berättar stjärnarkitekter: Andreas Martin-Löf samt inredningsprofilen Lena Nyholm om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen. 

Svenska Designpriset är hela Sveriges tävling i design. Den är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning, och liknande kreativa områden. I årets upplaga av tävlingen är vi på EVENTYR NINE YARDS tillsammans med vår kund Hager, som levererar system, lösningar och tjänster inom elinstallation, nominerade för sin Lookbook med strömbrytare och eluttag.

– Det känns väldigt bra att vi är nominerade för god design. I vår lookbook lyfter vi nämligen fram våra stilrena och eleganta strömställarserier, säger Fredrik Fermén, Content Marketing Manager på Hager.”

I Lookbooken kan man bland annat läsa intervjuer med stjärnarkitekten Andreas Martin-Löf samt inredningsdesignern och TV4-profilen Lena Nyholm. De pratar båda om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen.

Produktionen är ett samarbete mellan EVENTYR NINE YARDS samt Hagers marknadsavdelningar i Sverige och Tyskland. Under vecka 38 är det möjligt för allmänheten att rösta på bidraget som tävlar i kategorin: ”Redaktionell magasin / katalog”.

Vinnarna röstas nämligen fram genom en viktning baserad på 50 procent av  juryns röster och 50 procent av folkets röster.

Transparens och äkthet: Vägen framåt för Event och Brand Experience

11/3/2024

Genom att avlägsna det överflödiga och fokusera på äkthet, kan vi hitta en perfekt analogi för den nya eran av varumärkesupplevelser som vi står inför.

Dina problem är viktigare än vad du kanske tror

22/2/2024

Låt oss ge oss ut på en resa av introspektion och fördjupa oss i betydelsen av samarbete när vi navigerar utmaningar på arbetsplatsen. Dessa principer katalyserar innovation och driver organisationer mot förändring.

Förändringens nödvändiga smärta: en resa mot bestående resultat

14/2/2024

Människans vilja att förändra och rädslan för smärta och uppoffring är en ständigt pågående kamp inom oss. Nathalie Bishop, Head of People & Culture, utforskar paradoxen i vår mänskliga natur.

EVENTYR NINE YARDS är ett av Sveriges 10 starkaste varumärken i kommunikationsbranschen

6/2/2024

För femtonde gången har vi äran att bli nominerade i tävlingen Årets Byrå. Dessutom är vi för andra året i rad nominerade i den prestigefyllda kategorin ”Agency Image” tillsammans med nio andra byråer i Sverige.

Lösningarna finns mitt framför oss – varför använder vi de inte?

24/1/2024

Vår hållbarhetschef Josefin Mill är inte nöjd! Framtiden är inte oviss, lösningarna finns mitt framför oss – varför använder vi de inte? Läs hennes viktig krönika här!

Spontanitetens utrymme i en uppbokad värld

20/12/2023

Under julledigheten bjuder EVENTYR NINE YARDS på en serie julkrönikor. Njut av inspiration, reflektion och framtidsspaningar.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS