1/2/2023

Vi är nominerade i Svenska Designpriset

Hagers Lookbook med strömställarserier har blivit nominerad i Svenska Designpriset 2022. I trycksaken berättar stjärnarkitekter: Andreas Martin-Löf samt inredningsprofilen Lena Nyholm om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen. 

Svenska Designpriset är hela Sveriges tävling i design. Den är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning, och liknande kreativa områden. I årets upplaga av tävlingen är vi på EVENTYR NINE YARDS tillsammans med vår kund Hager, som levererar system, lösningar och tjänster inom elinstallation, nominerade för sin Lookbook med strömbrytare och eluttag.

– Det känns väldigt bra att vi är nominerade för god design. I vår lookbook lyfter vi nämligen fram våra stilrena och eleganta strömställarserier, säger Fredrik Fermén, Content Marketing Manager på Hager.”

I Lookbooken kan man bland annat läsa intervjuer med stjärnarkitekten Andreas Martin-Löf samt inredningsdesignern och TV4-profilen Lena Nyholm. De pratar båda om strömbrytarens betydelse för rumsupplevelsen.

Produktionen är ett samarbete mellan EVENTYR NINE YARDS samt Hagers marknadsavdelningar i Sverige och Tyskland. Under vecka 38 är det möjligt för allmänheten att rösta på bidraget som tävlar i kategorin: ”Redaktionell magasin / katalog”.

Vinnarna röstas nämligen fram genom en viktning baserad på 50 procent av  juryns röster och 50 procent av folkets röster.

LIWLIG Group på frontlinjen för social hållbarhet

17/11/2023

I en djupgående intervju med EVENTYR NINE YARDS Creative och Communication Chief Officer Niclas Rahm diskuterar vi vikten av social hållbarhet, byråns roll i hållbarhetsfrågan och hur kreativitet kan vara en katalysator för positiv social utveckling.

Guld i prestigefyllda Publishingpriset

13/11/2023

EVENTYR NINE YARDS tog hem guldet i det mycket prestigefyllda Publishingpriset.

Tack vare Meta finns det bara ett alternativ- att vara relevant. På riktigt!

31/10/2023

Snart kan du köpa dig fri från annonser på Instagram och Facebook och på så vis försvinner ditt alternativ som marknadsförare att köpa riktade annonser. EVENTYR NINE YARDS Sally Asp ger sina bästa tips hur man som marknadsförare ska tänka framåt.

Kundresan som skapar framgångsrik EXPO-närvaro på riktigt

3/10/2023

Vi på Eventyr Nine Yards har lång erfarenhet av kommunikation och konceptarbete i samband med våra kunders satsningar inom EXPO, både nationellt och internationellt. Allt handlar om att skapa kommunikation som fungerar över tid.

EVENTYR NINE YARDS finalist I Publishingpriset

3/10/2023

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för annonser, digitala publikationer, filmer, webbplatser, tidningar mm. EVENTYR NINE YARDS är finalist i kategorin ”Varumärkesfilmer B2B” för sin produktion för Swish ”En gång i tiden”. 

7 tips om hur du kan öka din kreativa förmåga

25/9/2023

Daniel Da Silva om hur man ökar sin kreativa förmåga.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

Contacts