6/2/2024

EVENTYR NINE YARDS är ett av Sveriges 10 starkaste varumärken i kommunikationsbranschen

Det bekräftas av att vi för femtonde gången har äran att bli nominerade i tävlingen Årets Byrå. Dessutom är vi för andra året i rad nominerade i den prestigefyllda kategorin ”Agency Image” tillsammans med nio andra byråer i Sverige. 

Årets Byrå, tävlingen arrangerad av Regi, belönar kommunikationsbyråer baserat på kundernas utlåtanden och upplevelser. Kategorin ”Agency Image” är en möjlighet för kunder att bedöma inte bara den byrå de samarbetar med, utan också den byrå som skapar mest positiva associationer och erinran. Resultaten visar på vilka byråer som har gjort starkast intryck på den svenska marknaden under det gångna året. EVENTYR NINE YARDS är återigen den enda byrån inom Event och Brand Experience som placerar sig på denna prestigefyllda lista.

"För oss är varumärkesbyggande en konst som kräver hängivenhet och disciplin passion. Synlighet är grunden. Men det handlar också om att skilja sig från mängden genom att vara distinkt, relevant och tydlig i allt vi kommunicerar. I slutänden handlar det också om att leverera på en konsekvent och hög nivå i alla våra uppdrag. Att bli nominerade igen, särskilt när vi ser de andra namnkunniga nominerade, fyller mig med en enorm stolthet", säger Niclas Rahm, CCO på byrån.

Han tillägger: "Vi är djupt tacksamma för dessa nomineringar och vill uttrycka vår uppriktiga tacksamhet till våra kunder, partners, kollegor och vänner. Ert stöd och er vilja att både utmana oss och bli utmanade driver oss framåt. Tillsammans höjer vi ribban!"

Mer information här.

Tankar på väg till praktiken första morgonen

6/5/2024

Vår underbara praktikant Mikaela reflekterar över tiden med oss på Eventyr Nine Yards.

Säsong för prat

6/5/2024

Sommaren är runt knuten och med den kommer årets sommarpratare. Vår Content Producer Patrik Eriksson reflekterar kring styrkan i formatet. Kanske är det ett av de starkaste verktygen för att lära känna dina kollegor lite bättre.

Transparens och äkthet: Vägen framåt för Event och Brand Experience

11/3/2024

Genom att avlägsna det överflödiga och fokusera på äkthet, kan vi hitta en perfekt analogi för den nya eran av varumärkesupplevelser som vi står inför.

Dina problem är viktigare än vad du kanske tror

22/2/2024

Låt oss ge oss ut på en resa av introspektion och fördjupa oss i betydelsen av samarbete när vi navigerar utmaningar på arbetsplatsen. Dessa principer katalyserar innovation och driver organisationer mot förändring.

Förändringens nödvändiga smärta: en resa mot bestående resultat

14/2/2024

Människans vilja att förändra och rädslan för smärta och uppoffring är en ständigt pågående kamp inom oss. Nathalie Bishop, Head of People & Culture, utforskar paradoxen i vår mänskliga natur.

EVENTYR NINE YARDS är ett av Sveriges 10 starkaste varumärken i kommunikationsbranschen

6/2/2024

För femtonde gången har vi äran att bli nominerade i tävlingen Årets Byrå. Dessutom är vi för andra året i rad nominerade i den prestigefyllda kategorin ”Agency Image” tillsammans med nio andra byråer i Sverige.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS